زیر و بم های کاهش بافت چربی – بخش هفتم

درودها بر شما، مورد دیگری که بایستی در زمان کاهش وزن به آن توجه نمود، مبحث نمایه قندی یا همان ضریب گلیسمیک یا به زبان ساده تر، سرعت تبدیل شدن کربوهیدرات ها به قند ساده گلوکز، می باشد. البته در درجه اول، دریافت کالری منفی روزانه، در اولویت بوده، یعنی اگر شما دریافت کالری منفی را رعایت بفرمایید، خواه ناخواه، بدن به دنبال راهی جهت تامین سوخت خواهد گشت که یکی از آنها همان بافت چربی ذخیره شده می باشد. برای مثال، مایک منتزر در کتابچه تغذیه به روش هیوی دیوتی خود، ذکر می کند که حتی در فصل مسابقات، بستنی و شیرینی جات نیز مصرف می کرده است که هر دوی اینها دارای بالاترین شاخص های قندی می باشند ولیکن ایشان به دریافت کالری منفی پایبند بوده و رفته رفته از میزان بافت چربی ذخیره شده، می کاستند.

جدای این بحث، انسولین ترشح شده در اثر مصرف این مواد غذایی، می تواند کمی روند کاهش بافت چربی را مختل کرده و یا به تاخیر اندازد، لذا به شخصه اعتقاد دارم که اگر شما در زمان رعایت یک رژیم کاهش وزن بافت چربی، قصد میل نمودن موادی مانند شیرینی جات، بستنی و موادی این چنینی را دارید، بهترین زمان مصرفشان، بلافاصله بعد از یک جلسه تمرینی با صبح ناشتا بوده، چرا که در این دو زمان، سطح ذخائر گلیکوژن عضلات و کبد پایین بوده و به نوعی بدن از این قند ساده، در جهت پر نمودن این منابع ذخیره سازی گلیکوژن بهره برده و به بهترین شکل از این مواد استفاده نموده و هیچ جای نگرانی در خصوص ذخیره شده در بافت های چربی و یا مختل شدن روند کاهش بافت چربی، وجود نخواهد ماند.

ادامه دارد…
فرخنده باشید.
مهران موسوی پور.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *