پیچیدگی تغذیه!؟ – بخش بیست و یکم

درودها بر شما، در زمانی که بدن به کالری جهت رفع نیاز تامین انرژی، احتیاج داشته باشد، یکی از راه های راحت و در دسترس، تخیله گلیکوژن ذخیره شده درون عضلات و کبد بوده، بعد از آن نیز، خود بافت عضلانی در اولویت می باشد، چرا که، نسبت به توده چربی ذخیره شده، این عضلات با سهولت بیشتری، به انرژی تبدیل خواهند شد، یعنی عاملی که در بحث ایجاد تناسب اندام، به به هیچ عنوان، این موضوع را دنبال نمی کنیم.

برای بدن، شکستن زنجیره آمینو اسیدی تشکیل دهنده بافت پروتئینی عضلات، نسبت به تبدیل توده چربی به گلوگز، جهت تامین کالری، بسیار راحت تر و در دسترس تر می باشد، شما نیز با تحت فشار گذاشتن بدن بوسیله کمبود کالری بیش از حد، ضمن اینکه بدن وادار می شود، نرخ سوخت  ساز را کاهش دهد، در یک جایی دیگر به بافت عضلات یورش برده و به زبان ساده، این بافت را به کالری و انرژی تبدیل می کند، به همین دلیل است که، علم و تجربه، هر دو، کاهش کالری برابر با حداکثر ۵۰۰ کالری را در نظر می گیرند و فراتر رفتن از این مقدار را، برای سلامت عمومی و کیفیت توده عضلات، مضر می شمارند.

در یک رژیم کاهش دهنده توده چربی، سعی کنید که تعداد وعده ها را افزایش داده و از ایجاد احساس گرسنگی، تا جای ممکن بپرهیزید، البته در ارتباط با روزه داری منقطع و رفتار خاص متناسب با آن رژیم غذایی، قبلا خدمتتان صحب شده، چرا که در آن رژیم، در روزهای اول، ممکن است در یک ساعات خاصی، احساس گرسنگی نمایید که داستان آن متفاوت است.

ادامه دارد…
سربلند باشید.
مهران موسوی پور

سفارش برنامه تمرینی و برنامه غذایی:
۰۹۱۳۳۰۶۹۳۵۰

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *