تعداد ست تمرینی – بخش ششم

درودها بر شما، شدت یا همان کیفیت تمرین بدنسازی به هدف پرورش اندام، نقطه مقابل کمیت یا مقدار تمرین در هر جلسه، می باشد. تصور کنید که شما قصد دارید که تمرین به اصطلاح شدید را پشت سربگذارید، خوب در اینجا، قطعا منظور بنده از کلمه شدت، درصد به ناتوانی رساندن فیبر عضلات در حال تمرین است.

فرض بفرمایید که شما در دامنه مثبت تکرارها، به نقطه ای برسید که دیگر ادامه تکرارها برایتان مقدرو نباشد، خوب در اینجا شما یک بخشی از فیبر عضلات درگیر را به ناتوانی رساندید اید، منتها هنوز هستند فیبرهایی که توان ادامه تمرین را دار هستند ولی قادر به جابجایی این وزنه مورد استفاده در طی نمودن دامنه مثبت، نمی باشند. اینجا می توانید با کمک حریف تمرینی یا کمی تقلب، دامنه مثبت را با کمک حریف طی کرده و تنها دامنه مثبت را خودتان تحت کنترل داشته باشید، این روند هم برای چند تکرار ادامه پیدا می کند تا در نهایت در دامنه منفی نیز به ناتوانی رسیده و دیگر روی سرعت اجرای تکرارها در دامنه منفی نیز، نمی توانید کنترلی داشته باشید، خوب ایجا شما به ناتوانی در دامنه منفی رسیده اید.

حال اگر با کمک حریف، وزنه را به میانه یک دامنه رسانده و سعی کنید تا جایی که در توان دارید، وزنه را در آن موقعیت حفظ کنید، به گونه ای که توان شما تخلیه شده و وزنه دامنه منفی را طی کنید، شما به ناتوانی ایستایی نیز رسیده اید. اینجا است که شما واقعا یک ست تمام عیار را پشت سر گذاشته اید. خوب واقعا، یک ورزشکاری که به دور از هر گونه دوپینگ به تمرین می پردازد، چند ست را می تواند به این شکل، بسیار با کیفیت طی نماید؟

ادامه دارد…
سرافراز باشید.
مهران موسوی پور
سفارش برنامه تمرینی و برنامه غذایی:
۰۹۱۳۳۰۶۹۳۵۰
@Coachmehran

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *