درود بر شما، همانطور که در گذشته بارها خدمتتان عرض کرده ام، مطلبی به نام چربی سوزی موضعی دررروغی بیش نیست، حال قصد دارم بصورت اجمالی فرایند کلی کاهش بافت چربی را خدمتتان عرض کنم، روندی که در آن بدن انسان خود تصمیم می گیرد که از کدام ناحیه جهت تولید انرژی، آنهم اگر شرایطش موجود باشد، بافت چربی را بسوزاند.
این انتخاب کردن محل کاهش بافت چربی از فردی به فرد دیگر کاملا متفاوت است و هیچ بشری نمی تواند به شما بگوید برای مثال با این ورزش و تغذیه مثلا شما از چربی های اطراف شکم یا زیربغلهای خواهید کاست، بدن خود بر اساس ژنتیک و ژنهای وراثتی و جوانتر بودن بافت چربی، محل کاهش آن را انتخاب می کند.
حال بپردازیم به این رویه کاهش وزن آنهم با هدف کاهش بافت چربی:
- محاسبه کالری مورد نیاز بدن برای ثابت ماند وزن، سپس کسر کردن ۵۰۰ کالری از این عدد محاسبه شده جهت شروع فرایند چربی سوزی(داستان این حساب و کتاب را در گذشته مفصلا شرح داده ام).
- تقسیم این کالری ورودی بین ۳۵ درصد پروتئین، ۴۵ درصد کربوهیدرات و ۲۰ درصد چربی، هر چند این اعداد کاملا تقریبی بوده و خصوصیات بدنی افراد با هم متفاوت می باشد.
- تقسیم این کالری ورودی بین ۵ تا ۶ وعده غذایی روزانه.
- مصرف آب فراوان در فواصل بین وعده های غذایی.
- تامین بخشی از این کالری از مواد غذایی سرشار از فیبر که سرعت آزاد سازی کالری در بدن را کاهش خواهد داد.
- استفاده از منابع کربوهیدراتی دارای ضریب گلیسمیک زیر عدد ۵۰٫
- پرهیز از ایجاد احساس گشنگی( هر سه ساعت یکبار وعده غذایی کوچکی داشته باشید).
- استفاده از تمرینات هوازی بخصوص نوع اینتروال بصورت روزانه بین ۲۵ تا ۶۰ دقیقه.
- استفاده از تمرینات بی هوازی با مقدار استراحت مابین ستهای تمرینی در حدود ۳۰ تا ۴۵ ثانیه.
- در صورت سلامت کامل بدنی، استفاده از ترکیب چای سبز و قهوه ۶۰ دقیقه قبل از جلسات تمرین.
- در انتها خاطر نشان می کنم که فرایند کاهش وزن از طریق سوزاندن بافت چربی بایستی به نحوی باشد که ماهیانه حداکثر ۲ کیلوگرم بافت چربی از دست بدهید، این مقدار جهت حفظ سلامت بدنی شما از الزامات است.
سرافراز و پیروز باشید