درود بر شما، رفته رفته که بر سابقه تمرین شما افزوده می شود، به دلیل افزایش تجربه و افزایش ارتباط عصبی عضلانی، می توانید با تعداد ست های کمتری، نسبت به گذشته، روند ایجاد تحریک به رشد را، برای عضلاتتان بوجود آورید، حتی احتمالا بتوانید، از تعداد حرکات نیز کم کنید.
منتزر، مثالی را بکار می برد، در ارتباط با یکی از شاگردانش که ظاهرا دارای بدن اکتومورف بوده، از عدم پیشرفت در پارامترهای تمرینی و افزایش حجم عضلات نیز، شکایت داشته است، البته این وضعیت، تا زمان قبل از آشنایی با مایک منتزر، رخ داده و برنامه تمرینی ایشان، توسط منتزر، کلا تغییر می کند.
این فرد، همانند خیلی از افرادی که در این ورزش به فعالیت می پردازند، در ابتدا، پیروی سبک تمرینی حجیم و با کمیت بالا بوده، عضلات را در تمرین به پمپاژ عالی رسانده، بعد از تمرین، این پمپاژ کلا محو می شده و بدن ایشان، به مرور، به این مقدار بالای کمیت تمرین، واکنش منفی نشان داده است، ۶ روز در هفته تمرین داشته و برای هر گروه عضلانی، بین ۱۲ الی ۲۰ ست را نیز اجرا می کرده.
خوب، این تعداد ست، بخصوص برای فردی که دارای اصطلاحا تیپ بدنی اکتومورف می باشد، واقعا بیش از اندازه است و اگر فرد، به این روند ادامه دهد، دیر یا زود، به تمرین زدگی گرایش خواهد داشت و کلا باید قید تمرین را بزند و یا اینکه به استفاده از انواع داروهای دوپینگ، روی بیاورد.
تا زمانی که فرد مبتدی بوده و نمی تواند چندان، در ست های تمرینی، فشار با کیفیتی را بر گروه عضلانی درگیر، اعمال کند، بدن ایشان هم، آنچنان واکنش منفی، در برابر تعداد ست بالا، از خود نشان نمی دهد، ولی کمی که بر سابقه افزوده شود، داستان کاملا متفاوت خواهد بود.
ادامه دارد…
شاد باشید.
مهران موسوی پور
سفارش برنامه تمرینی و برنامه غذایی:
۰۹۱۳۳۰۶۹۳۵۰