راهنمایی جهت اعمال بار تمرینی به عضلات سینه ای – بخش سوم

درود بر شما، در حرکتی مانند پارالل، افراد ورزیده، به راحتی می توانند از تکنیک درآپ ست، استفاده بنمایند. با استفاده از اتصال وزنه اضافی به کمربند تمرینی خود، تکرارها را تا ناتوانی پیش برده، سپس با رها سازی وزنه، مجددا تکرار ها را تا ناتوانی پیش ببرند. همچنین در این حرکت می توان از تکنیک استراحت و توقف با استراحتهایی بین ۱۰ الی ۲۵ ثانیه، بهره برد، و یا از تکرارهای نیمه و یک چهارم استفاده کرد و در زمانی که قادر به اجرای دامنه کامل حرکتی نبودید، تکرارها را با رنج نیمه و سپس یک چهارم دامنه حرکتی، پیش ببرید.

بایستی توجه بفرمایید که در یک چنین حرکاتی، هرچه تکرار به انتهای دامنه مثبت حرکت نزدیک می شود، بر درگیری عضلات سرشانه و پشت بازو، افزوده می شود، لذا توصیه می کنم که این تکرارهای نیمه و یک چهارم را در بخش از حرکت اجرا کنید که در شروع دامنه مثبت یک تکرار هستید، یعنی بدن تقریبا بین دستگیره های پارالل و در پایین رنج پرس کردن به سمت بالا قرار دارد تا بدین نحو هم بتوانید به درستی به این عضلات کشش اعمال کنید و هم درگیری آنها را به حداکثر برسانید. این امر برای دیگر حرکات پرسی نیز صادق است، یعنی می توانید برای افزایش درگیری عضلات سینه ای، تکرارهای نیمه و یک چهارم را در بازه نزدیک بودن وزنه و یا میله هالتر به سینه، ادامه دهید، حتما یار تمرینی هم به همراه داشته باشید تا شما را از گیر کردن زیر میله هالتر خلاص کند.

در حرکات پرسی با دمبل نیز به سهولت درآپ ست ها را می توان بکار گرفت. در حرکات پرسی با دمبل، اگر قصد استفاده از تکرارهای کمکی را دارید، بایستی حریف از مچ دست و یا خود پنجه های جمع شده شما، اقدام به یاری رسانی نماید تا از خطر واژگون شدن وزنه بر روی سر و صورت، کاسته شود، اتفاقی که در حین کمک دادن از زیر عضلات سه سربازویی معمولا رخ می دهد!!!

همچنین می توان پس از اجرای پرس زیر سینه دمبل یا هالتر تا ناتوانی، بلافاصله به سراغ پارالل رفته و بدن خود را در میانه دامنه یک تکرار یعنی در وضعیتی نه کاملا بالا و نه پایین، تا آنجا که در توان دارید حفظ کرده و تکنیک انقباض ایزومتریک را، به اجرای بگذارید.

ادامه دارد…
برقرار باشید.
سید مهران موسوی پور

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *