تاثیر جانبی – بخش دوم

درودها بر شما، اینکه در روز بعد از تمرین عضلات سینه و زیربغل، به صورت عمده، شما درد و کوفتگی را در عضلات کمکی احساس می کنید، می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که یکی از آنها، همان عدم ایجاد ارتباط ذهنی عضلانی مناسب، جهت کارکشیدن حداکثری از عضلات هدف است.

این ارتباط ذهنی عضلانی، به صورت کلی، با افزایش سابقه تمرینی فرد، افزایش می باید. هر مقدار که بر تجربه تمرینی فرد افزوده می شود، به صورت ناخودآگاه، بدن خودش را با هدفی که از اجرای تمرینات دنبال می کند، تطبیق می دهد. اینکه شما ورزش بدنسازی را به هدف ایجاد تناسب اندام دنبال می کنید، خودش عاملی می شود تا از وزنه مورد استفاده در تمرین و یا هر نوعی از اضافه بار که در تمرین از آن بهره می برید، به هدف تقویت توده عضلات خود بهره ببرید، نه صرفا جابجا کردن وزنه در بین دو نقطه که این می شود هنر یک وزنه بردار یا یک پاورلیفتر، چرا که هدف اصلی ایشان جابجا سازی وزنه است نه ایجاد توسعه عضلانی به هدف ایجاد زیبایی اندام.

خوب، به این ترتیب، بدن شما به سمتی گرایش می یابد تا توده عضلانی شما را تا جایی که برایش مقدور است، به صورت متقارن توسعه دهد، که صد البته این متقارن بودن، بر اساس ژنتیک افراد، به ندرت رخ می دهد و بایستی جهت کسب آن، انواع روندهای و ترفندها را بکار گرفت.

ادامه دارد…
استوار باشید.
مهران موسوی پور
سفارش برنامه تمرینی و برنامه غذایی:
۰۹۱۳۳۰۶۹۳۵۰

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *