تاثیر جانبی – بخش یازدهم

درود ها بر شما، جدای از رویه و تقسیم تمرینی که شما اصطلاحا عضلات پرسی بالاتنه را در یک روز با هم تمرین می دهید، یعنی سینه، سه سربازویی و بخش جلویی و میانی سرشانه ها و در روز دیگر، عضلات کششی بالاتنه را نیز با هم تمرین می دهید، یعنی زیربغل، بخش پشتی سرشانه ها و دوسربازویی که خدمتتان شرح داده شد، در حالتی که شما این بخش ها را جداگانه بکارگرفته و تمرین می دهید، بایستی در نظر داشته باشید که تمرین این بخش ها، روی همدیگر، قطعا تاثیر خواهند داشت.

برای مثال اگر شما فردای روزی که به تمرین سینه پرداخته اید، بایستی در نظر بگیرید که اگر قصد تمرین دادن بخش پرسی سرشانه ها و سه سربازویی را داشته باشید، این عضلات در روز گذشته، تا مقدار بالایی به چالش کشیده شده اند و بایستی با آنها به شکلی رفتار کرد و کمیت تمرین را با شناختی که از بدنتان دارید، آنگونه تنظیم کنید که وارد فاز تمرین زدگی نشوید، یا اینکه در کل یک روز فاصله بین این دو جلسه تمرینی در نظر بگیرید.
اگر هم که فرضا امروز روی سرشانه و سه سربازویی به تمرین بپردازید و بخواهد فردا روی سینه به تمرین مشغول شوید، خوب این امر یک تاثیر منفی را در تمرین سینه ایجاد خواهد کرد، چرا که عضلات کمکی در تمرین سینه، خسته بوده و یارای تمرین هرچه تمام تر نخواهند بود.

ادامه دارد…
تندرست باشید.
مهران موسوی پور
سفارش برنامه تمرینی و برنامه غذایی:
۰۹۱۳۳۰۶۹۳۵۰

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *