آناتومی حرکت نشر از جانب دمبل به همراه نکات تکمیلی…

در خصوص این حرکت بهتر است بدانید که نوع نشته آن باعث می شود که تمرکز فشار بیشتر روی بخش میانی عضلات سرشانه باشد که باعث بوجود آمدن ظاهری عریض در کمربند شانه ای شما می شود چرا که نشستن در زمان اجرای این حرکت بر روی نیمکت باعث می شود فشار تمرین کمتر در کل بدن پخش شده و اجرای حرکت را به همراه تقلب و استفاده کردن از حرکت پرتابی کمر تا حدود زیادی محدود می کند، برای همین امر است که شما در نوع نشته این حرکت توانایی اجرای حرکت با وزنه محدودتری را نسبت به نوع ایستاده دارا هستید. همچنین نوع نشته باعث کاهش فشار روی ستون فقرات شما می شود.

-اگر دمبلها را از بغل رانها به بالا هل بدهند نه از جلو رانها، مجددا اجرای حرکت پرتابی و استراحت عضله در طول اجرای حرکت را محدودتر کرده و تمرکز فشار تمرینی را بر عضله هدف خواهید افزود.
-بایستی حالت کف دستها و مچهای شما جوری باشد که گویی در حال ریختن آب بوسیله پارچی درون لیوان هستید، یعنی انگشت کوچک بایستی بالا تر از انگشت شست در انتهای دامنه حرکت مثبت باشد، این عمل تاکید بر کارکرد بخش میانی عضلات دلتوئید دارد و کارکرد بخش جلویی را در این حرکت کاهش می دهد، اگر چه دانش جدید تاکیید دارد که این عمل می تواند در دراز مدت به مفصل کروی سرشانه شما آسیب وارد کند که مقدار این آسیب احتمالی از شخص به شخصی دیگر متفاوت خواهد بود.(ویدئوی تکمیلی این امر را درون سایت مشاهد بفرمایید)

-از تکان دادن بدن و اصطلاحا تقه زدن بپرهیزید.
-بایستی زاویه بالا تنه جوری باشد که اندکی بخش میانی سرشانه در آینه روبرو در حین اجرای حرکت و زمانی که به اوج انقباض در بخش بالای حرکت می رسید،پیدا باشد، یعنی در حدود ۱۰ درجه به سمت جلو متمایل بشود تا کارکرد عضلات میانی سرشانه به حداکثر خود برسد.

کمی متمایل کردن بدن به سمت جلو و حفظ این حالت در طول اجرای حرکت


-برخی متون مرجع می گویند که در بخش مثبت عمل دم و با سرعت ۱ تا ۲ ثانیه،انقباض ۱ تا ۲ ثانیه ای در بالای حرکت،و ۳ ثانیه بخش منفی و عمل بازدم را انجام دهید، در عین حال برخی مراجع علم تمرین برعکس این نحوه تنفس را پیشنهاد می کنند.( به تجربه خدمتتان عرض می کنم، به نحوی در حین اجرا تنفس کنید که احساس راحتی بیشتری داشته باشید)
-حرکتی بسیار عالی برای اجرای تکنیکهای دراپ ست،تکرارهای نیمه و یک چهارم،انقباض ایزومتریک و……می باشد.
برای مثال می تواند در ابتدای امر وزنه ای را انتخاب بفرمایید که در تکرارهای مابین ۶ الی ۸ به ناتوانی برسید، بلافاصله چند تکرار کمکی دیگر تا ایجاد ناتوانی حتی در بخش منفی حرکت نیز اجرا کنید، حال بلافاصله یک جفت دمبل ۵۰ درصد سبکتر را انتخاب کرده و مجددا تا ناتوانی پیش برود، در انتها بکمک یار تمرینی یک انقباض ایزومتریک را در اوج دامنه مثبت حرکت به اجرای بگذارید.
پیروز و سربلند باشید.

موقعیت صحیح دستها در حرکت نشر از جانب دمبل
آموزش تصویری کوتاه حرکت سرشانه نشر از جانب دمبل
قبلی «
بعدی »

10 دیدگاه ها

  1. سلام …ممنون از سیات عالی تون-ببخشید چرا دیگه سایتتون بدون ف ی لتر شکن باز نمیشه ؟

    • درود بر شما، استدعا می کنم، ممنونم از لطف شما، فکر نمی کنم اینگونه باشد، شاید منظورتان ویدئو ها است، اگر اینچنن است، بخاطر اتصال ویدئو ها به یوتیوب است که می بایستی برای تماشای آنها باز *شکن استفاده بفرمایید، موفق باشید.

  2. سلام دوباره، دیروز(دوازدهم) بدون شکن خوده سایت هم باز نمیشد ولی امروز درست شده.ممنون-خیلی وقت نیست ب این رشته مشغولم ولی خیلی جاها رو مطالعه کردم وسعی کردم علمی ب این ورزش نگاه کنم و بی تعارف بگم زندگی ورزشی ام ب دوقسمت قبل و بعد از آشنایی با سایت شما تقسیم شده…فوق العاده این-
    عذر خواهی میکنم سوالی اگه در باب حرکات باشه همینجا بپرسم؟مثلا اینکه در نشر خمی ک توضیح دادین لزومی به کج کردن وزنه ها در انتهای حرکت (همون جریان پارچ آب:))))نیست؟مورد دیگه اینکه مختصر ، مفیدگویی و نکته بندیتون عالیه و فوق العاده س(بدون کش دادن مطالب) ولی خواهشا ضمن نگه داشتن همین پوان در مطالبی مثل این صفحه، ک توضیحاتِ کلیپ زیادن اگه براتون مقدوره سعی کنین در همون بخش نوشتاری ب تمامی نکات اشاره بشه و کلیپ در واقع آینه ای باشه برای گفته هاتون…چون دراین کلیپ و مثلا دمبل سینه ک جدیدا گذاشتین گفته های گوینده زیاده و حس میکنم برای مایی ک زبانمون یکم ضعیفه بعضی نکات جا میمونه…بازم ممنون…همیشه با قدرت ادامه بدین

    • درود بر شما محمد خان عزیز، در نشر خم زدن نیازی به آن حالت شبیه به در دست گرفتن پارچ آب در حرکت نشر از جانب دمبل، نمی باشد. مابقی فرمایشتان هم، چشم، البته معمولا من سعی می کنم که کلیپ ها را کامل توضیح بدهم ولی فرمایش شما را در نظر می گیرم، موفق باشید و ممنونم از لطف و توجه شما.

  3. بزرگوارین جناب موسوی پور عزیز…بابت سوال هم عذرخواهی میکنم …من تازه به کانال تلگرامتون عضو شدم و پست مربوطه به مشغله کاریتون و اینکه نمیرسین پاسخگو باشین رو دیدم -سپاس از وقتی ک میذارین

    • درود مجدد محمد خان عزیز، بنده آنجا این مطلب را ذکر کردم چرا که تعداد بالایی پیام خصوصی دریافت می کردم، در حالی که گروهی را جهت این امر راه اندازی کرده بودم، ولی عزیزان کمتر درون آن سوالاتشان را مطرح می کردند. منتها اینجا فرق دارد. تا حد توانم به سوالات عزیزان، پاسخ می دهم. پاینده و سربلند باشید.

  4. بسیار عالی …
    حتما
    سوالی بود مطرح میکنم …

  5. استاد در این حرکت اگر دستها از پشت بدن بالا بیاد نه از کنار رانها مدل(مدل معمول حرکت)چه فرقی در فشار به عضله سرشانه داره؟

    • درود ها بر شما میثم خان، برخی معتقد هستند که در این حالت، درگیری بخش میانی سرشانه ها افزایش می یابد، بخصوص اگر به صورت تک دست و با استفاده از سیم کش اجرا شود، پاینده باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *