فواصل میان وعده های غذایی – بخش هفدهم

درودها بر شما، همانگونه که خدمتتان عرض گردید، این نوع رویه رعایت رژیم غذایی، برای هر شخصی مناسب نبوده و هر فرد می بایستی دست به آزمون و خطا زده تا دریابد که آیا واقعا مناسب ژنتیک ایشان می باشد، یا خیر، برای مثال پس از یک هفته رعایت این رویه، وضعیت پمپاژ خون عضلات در حین تمرین، شادابی آنها در طول روز، سطح کلی انرژی و مواردی از این دست، مورد بررسی قرار گیرد.

ممکن است ورزشکاری بخواهد در طی ساعاتی که در حالت روزه داری بسر می برد، به ترس از این مورد که مبادا حجم توده عضلانی از دست بدهد، اقدام به مصرف آمینو اسیدهایی همانند آمینوهای شاخه دار یا همان BCAA، نماید، به شدت تاکید می شود که در این حالت کاملا رویه مربوطه، مختل خواهد شد. لوسین موجود در این مکمل های غذایی، همانند پارامتری عمل می کند که بدن را از آن وضعیت بهینه نمودن سوخت بافت چربی، بیرون می راند، چرا که مغز آدمی به سطح لوسین خون به عنوان چگونگی تغذیه نمودن بدن فرد، نگاه کرده و زمانی که سطح آن را بالا ببیند، دیگر آن رویه ذکر شده در بخش های پیشین را، رعایت نکرده و انرژی خود را از این آمینو اسیدها تامین می نماید، نه از بافت چربی.

به اعتقاد دکتر استوپانی، تنها مواردی از این دست که در دسترس بوده و می توانید در طول وضعیت روزه داری میل نمایید با این وجود که به عملکرد بهینه نمودن سوخت بافت چربی لطمه ای نخواهد خورد، مواردی همچون کراتین و ال کارنتین را به خصوص اگر در ساعات پایانی روزه داری قصد تمرین دارید، مصرف نمایید.

ادامه دارد…
سربلند باشید.
مهران موسوی پور.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *