اشتباهات رایج، در تغذیه افراد لاغرپیکر – بخش چهارم

درود بر شما، همانطور که بارها، در طی نوشتارهای مختلف، خدمتتان عرض کرده ام، واقعا درشت مغذی کربوهیدرات، در رژیم غذایی ورزشکاران، توجه کمی را به خود اختصاص داده است، تمام فکر و ذکر ایشان، پروتئین است و بس، چربی های مفید هم که کلا تعطیل…

بدن ما برای کارکرد خود، نیاز به سوخت اصلی، که همانا مواد قندی است، داشته، لذا اگر به درستی و به صورت منظم از این درشت مغذی تغذیه نشود، خود به دنبال راه چاره خواهد بود، چاره آن هم، در درجه اول، حمله کردن به بافت عضلات و به نوعی تبدیل بافت آنها به قند خون بوده تا بتوان به وسیله این قند، ارگانهای حیاتی مانند مغز که سوخت اصلی آن قند می باشد، به درستی به فعالیت خود ادامه دهند. پس با این اوصاف بایستی به صورت مداوم و کاملا حساب شده، به بدن خود کربوهیدرات برسانید تا به نوعی از کاهش توده عضلانی، جلوگیری کنید.

البته بدن اگر به درستی شرایطش فراهم شود، از چربی های انباشته نیز برای تبدیل آنها به قند خون و تولید انرژی لازم نیز بهره می برد، ولیکن راحت ترین راه، همان تجزیه بافت عضلانی است، ضمن اینکه عزیزان ورزشکار لاغر پیکر، دارای درصد چربی اندکی بوده، پس بدن به سراغ همان توده عضلانی خواهد رفت.

یکی از بهترین روشها، برای این گروه از افراد، تغذیه هر سه ساعت یکبار، از ترکیبی حساب شده بوده، که متشکل از فرضا ۶۰ درصد کربوهیدرات از نوع کمپلکس (برنج، ماکارونی، سیب زمینی، نان سبوس دار و…..)، ۲۵ درصد پروتئین و ۱۵ درصد هم چربی سالم، می باشد.

ادامه دارد…
پاینده باشید.
مهران موسوی پور.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *