کدام منبع پروتئین…مسئله این است؟؟؟!!!

برخی عزیزان تصور می کنند وقتی اسم از واحد سازنده بافت ماهیچه ای یا همان پروتئینها و آمینو اسیدهای موجود در آن به میان می آید، منظور یا پودر و مکملهای پروتئینی است یا هدف صحبت درباب گوشت مرغ یا ماهی و شیر و تخم مرغ است.

کلا افراد از پروتئین موجود در غلات، انواع حبوبات یا خشکبار غافل هستند و اینها را منابع ضعیفی برای تامین پروتئین در نظر می گیرند.
خوب این یک اشتباه بزرگ است که ما روی این گونه مواد دسته دوم جهت تامین پروتئین مورد نیاز بدنمان حساب باز نکنیم.

شما برای مثال با ترکیب خوراک لوبیا چیتی به همراه قارچ که خودتان در منزل به راحتی می توانید آن را تهیه کنیدبه اندازه یک پیاله، در کنار نصف بشقاب برنج(که البته این یک مثال کلی است و برای افراد مختلف مقدار ها متفاوت است) و یک پیاله ماست کم چربی، کولاکی از مواد مغذی را تامین خواهید کرد.

پس بیاید با اینگونه مواد غذایی نیز مهربان باشید و بدنتان را با موادی به مراتب سالم تر از انواع گوشتها نیز تغذیه کنید، ضمن اینکه در دامنه پرورش اندام و پاورلیفتیگ ورزشکاران بس بنام گیاه خواری را داریم که دارای مقامهای جهانی نیز هستند.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *